0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

O nas

Marki je majhno podjetje, kjer skupaj ustvarjava mama in hči v želji po izdelavi izvirnih in edinstvenih dekoracij za otroško sobico. Zgodbica se je začela že pred mnogimi leti, ker sva vedno radi skupaj ustvarjali in se tudi lotili vseh mogočih projektov, kot so izdelovanje novoletnih okraskov, rojstnodnevnih daril in raznih dekoracij za otroško sobico, ter dom. Zaradi navihane, ustvarjalne in vedoželjne hčerke, ter iznajdljive in predane mame sva hobi skozi leta nadgradili z udeleževanjem na različnih tečajih kot npr. klekljanje, makrame, šivanje idr.

Najina bolj resna zgodba se je začela, ko se je rodil Mark in mu je novo pečena babica izdelala unikatno dekoracijo za otroško sobico. Nad dekoracijo je bila navdušena celotna družina in prijatelji, zato se je porodila ideja, da bi podobne dekoracije ponudili tudi drugim.

Zbirka izdelkov, ki jih ustvarjava je igriva in osebna, ter izžareva barvit navdih za otroško sobico. Z občutkom za estetiko, visoko kakovostjo in osredotočenostjo na naravne materiale, izdelki otroški sobici dodajo poseben čar in jo opremijo z veliko ljubezni. Z mislijo na okolje in naše otroke tako v izdelke vključujeva veliko naravnega materiala kot so les in 100% volna.

V vsak izdelek vloživa veliko truda in ljubezni, saj nama je ustvarjanje v užitek!

Želiva si, da najini izdelki popestrijo otroške sobice in ustvarijo nepozabne trenutke z vašimi malčki.
V trgovino
crossmenu