0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Pogoji poslovanja

Vse naše kupce vljudno naprošamo, da si pred uporabo naše spletne strani preberejo vse splošne pogoje. V kolikor nadaljujete z nakupom v naši spletni trgovini, štejemo, da ste seznanjeni z vsemi pogoji poslovanja in da se z njimi tudi strinjate. Znamka Marki, ki posluje v okviru podjetja Anita Koren s.p., si pridružuje pravico do sprememb pogojev v spletni trgovini marki.si, pridružujemo si tudi pravico do tiskarskih napak.

PODATKI

Naslov spletne trgovine: www.marki.si
Ime podjetja: Anita Koren s.p.
Naslov podjetja: Vodovodna pot 35, 1381 Rakek
MATIČNA ŠTEVILKA: 9178856000
ID ZA DDV: 22808019
Davčni zavezanec: NE
TRR je odprt pri banki NLB d.d.: SI56 0202 9365 7913 849

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine marki.si, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina marki.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje Anita Koren s.p., v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ki ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine marki.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

ZAVEZUJOČI PODATKI PONUDNIKA

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja,
 • kontaktne naslove,
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
 • dostopnost izdelkov,
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve,
 • vse cene jasno in nedvoumno določene,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
LASTNOSTI ARTIKLOV

Fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov (predvsem glede barvnega odstopanja). Ponudnik se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine (tekstovnega ali slikovnega materiala).

CENE

Vse cene v spletni trgovini marki.si so prodajne cene v evrih (EUR) in veljajo na dan naročila oz. v trenutku potrditve naročila. Končni ceni je v zadnjem koraku naročila dodan strošek dostave.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Cene veljajo do spremembe in jih lahko ponudnik spremeni brez predhodnega obvestila. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. V nasprotnem primeru si podjetje Anita Koren s.p., pridržuje pravico odstopa od kupoprodajne pogodbe ter stranki vrne plačano kupnino.

Anita Koren s.p. ne odgovarja za morebitne napake (slovnične, tipkarske in druge) v povezavi s ceno artiklov. V primeru morebitnih napak, bo stranka obveščena.

Popusti in kuponi se med seboj ne seštevajo, razen v primeru, ko je navedeno drugače!

NAČINI PLAČILA

Na spletni strani Marki, ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • Plačilo s kreditno kartico
 • Predplačilo (nakazilo na TRR)
VARNOST NAKUPA

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik v te namene uporablja SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.

ODPREMA BLAGA

Vsi artikli v spletni trgovini marki.si bodo odpremljeni v minimalno 5 delovnih dneh od dneva plačila predračuna oz. plačila s plačilnimi karticami.

Cena poštnine z dostavno službo Pošta Slovenije znaša 3,90 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

NAROČILA

Kupec odgovarja za podatke dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova.

Po oddaji naročila kupec prejme preko elektronske pošte pogodbo (račun). Pogodba (račun) je v elektronski obliki shranjena na strežniku in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

REKLAMACIJE ARTIKLOV

Reševanje reklamacij in zahtevki iz naslova garancije ali stvarne napake se rešujejo v skladu z veljavno zakonodajo ter v skladu s Pogoji nakupa blaga in storitev.

Blago, ki ga prejmete, preglejte takoj ter morebitne napake/poškodbe sporočite v roku osmih delovnih (8) dni od prejetja paketa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Reklamacije artiklov z obstoječo napako uporabniki sporočijo ponudniku na e-mail info@marki.si.

VAROVANJE PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Z vpisom podatkov v spletni trgovini marki.si dovoljujete, da podjetje Anita Koren s.p.  z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje.

Podjetje Anita Koren s.p. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh od zahteve trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja.

KOMUNIKACIJA

Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

AVTORSKE PRAVICE

Spletna trgovina marki.si je v lasti podjetja Anita Koren s.p. , vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.
Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbo lahko uporabniki pošljejo na e-mail info@marki.si ali po klasični pošti na naslov: Anita Koren s.p., Vodovodna pot 35, 1381 Rakek.
Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se spori rešijo sporazumno.
Za morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani.

VZDRŽEVANJE IZDELKOV

Vsi izdelki v naši ponudbi so ročno izdelani in so produkt vrhunske kvalitete. Izdelki so dekorativne narave in niso igrače. Za čiščenje priporočamo uporabo suhe krpe. Uporaba kakršnihkoli belil ali čistil ni primerna!

ODGOVORNOST ZA NAPAKE

Podjetje Anita Koren s.p.  ne odgovarja za morebitne napake (slovnične, tipkarske in druge) na spletni platformi.

POMOČ IN DODATNA VPRAŠANJA

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo preko e-maila info@marki.si od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 uro.

crossmenu